Passbeskrivning

Spinning

Tommy/Ida/Ann – 30 min. FrukostspinningFörst ut två dagar i veckan är ett hejdundrande morgonpass som kan innehålla en del teknik och intervaller. Blandad igenkännande musik som gör dig redo och full med energi för att möta dagens utmaningar!

Ann – 30 min. Pulsspinning. Innan passet förser du dig med ett pulsband som hänger i spinningsalen bredvid podiet. Systemet ACTIVIO ger dig en snabb och bra information om din kondition och var du har för max puls som då kan vägleda dig i din träning för att nå målen att förbättra din kondition . Ett pass som innehåller både tunga partier och även intervaller för att uppnå en varierad puls träning. Aktivio Puls system ger dig som tränar en bra motivation till att utmana sig själv och få koll på dina framsteg.

Ylva – 30 min. Lunchspinning. Ett härligt avbrott på lunchen där Ylva ger er massor med energi att hålla igång resten av dagen! Blandat pass med peppande musik och varierat tempo.

Anette – 45 min. Fatburner. Med anpassad musik, mål och motivation så plockar vi fram den inre krigaren och jobbar tillsammans uppför blandade backar. Ett pass som garanterar glädje, fettförbränning och ökad kondition.

Emelie – 30 min. Ett pass som verkligen pressar fram massor av svettpärlor! En mix av härlig musik som får dig att kämpa ännu mer.

Linnea & Elin – 45 min. 20+20. Linnéa & Elin bjuder på ett lite längre spinning pass varje vecka, uppdelat på 20 minuter var + ca 5 min för instruktörsbyte.  Två helt olika instruktörer med olika stilar, man får verkligen 2 pass i 1.
Linnea & Elin driver på ända in i mål!

Tommy – 30 min. Spendera 30 minuter på bästa sätt med denna karismatiska instruktör som peppar dig upp för backarna samt hålla tempot passet igenom. Blandat pass som utmanar muskler samt kondition.

Tommy/Elin – 30 min. AW Spinning. Avsluta arbetsveckan och gör dig klar för fredagsmyset med lite fredagsfys med AW spinning, med i huvudsak Tommy & Elin vid styret!
Fredagar jämna veckor turas de om att hålla i passet och ge dig en härlig start på helgkänslan.

Danspass

Dance Fitness

Elin B – 50 min.
Ett pass som ger massor av energi! Vi dansar till en blandning av internationella hitlåtar. Elin bryter ner danserna och visar gruppen stegen innan vi river av den. Enkla steg i varje rytm kombineras till en enklare danskoreografi och vi varvar snabba rytmer med lugnare för att erhålla en skön och rolig känsla. Vi tränar igenom hela kroppen utan att märka det eftersom det är så roligt varenda minut!
Några tidigare erfarenheter krävs absolut inte, kom som du är!

Styrkepass

Cirkelfys

Ylva – 50 min. Ett helkroppspass med traditionella styrke/konditionsövningar som inleds med enkel uppvärmning. Ylva hjälper, stöttar och pushar dig genom passet för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning.

HIIT

Linnéa/Tommy & Fredrik– 30 min. HIIT är stationsbaserad träning med utmanande och tuffa övningar. Passet ser olika ut från gång till gång eftersom instruktören själv väljer övningar inför varje tillfälle. Det är alltid en kombination av styrka, kondition och en genomkörare för hela kroppen. Eftersom du ligger på hög puls under hela passet får du effektiv träning som ger snabba resultat. Dessutom får du möjligheten till individuell coaching eftersom instruktören inte är låst till en scen utan kan gå runt och ge tips och under passets gång

Ass´ n legs

Emelie– 30 min. Här kommer all tid att läggas på rumpa och ben, ett intensivt pass där vi jobbar både med och utan vikter. Här har du en chans att lägga allt fokus på nedre delen av kroppen. Vi jobbar explosivt, statiskt och med olika sorters lyft, anpassa efter din egen förmåga. Räkna med träningsvärk många dagar efter!

Upper Body/Cirkel Mix

Ann – 30 min. Vi jobbar med hantlar och skivstång, teknik och med fokus på överkroppen .
Biceps, Triceps, Axlar, Mage, Rygg och Bröst får sig en rejäl omgång på detta 30 minuters pass. Ann kommer att variera träningsformen mellan station & cirkelträning.

Mix It All

Ylva – 45 min. Mix It All är passet för dig som vill träna det mesta av det bästa, dvs. kondition, koordination, styrka och balans. Här blandar Ylva olika stegkombinationer på Step Up lådan såväl som på golvet. Styrkeövningar för främst överkroppen och som avslut blir det härlig energi på Jumping Fitness mattan.

Muscle Power

Bengt – 50 min. Personlig träning i grupp. Styrkeövningar där hela kroppen tränas med rätt teknik o lagom vikter. 

Box´n Core

Fredrik E – 45 min. Ett kampsports inspirerat kondition- , styrke- och teknikpass, med mitsar och handskar. Fredrik går igenom sparkar och slag innan vi kör igång.
Passet avslutas med ca 10 minuter magövningar, full fokus på den viktiga Core!
Box´n Core är ett pass för alla, oavsett nivå. Fredrik garanterar att du går därifrån med ett leende.

JUMPING®Fitness (utvalda lördagar)

Linnea – 30/35 min. En rolig, effektiv och skonsam träningsform på studsmatta. Passar alla, oavsett åldrar och erfarenhet. Tränar både kondition, styrka, balans och flexibilitet. Träningen stärker benstomme och leder, samtidigt som det är skonsamt för knän, höft och rygg. OBS ! Maxvikt 130 kg. Är du gravid eller har du nyligen fött barn ska du vänta minst 5 -12 månader innan du kör detta pass. Har man någon hjärtsjukdom är detta pass inte lämpligt. Vi vill vara noga med viktig information för att man inte ska utsätta sig för träning som kanske kan påverka din hälsa negativt, har man frågor är man varmt välkommen att kontakta oss i receptionen.

Styrka (Vilar VT 2024)

Ann – 60 min. Kontrollerat styrkepass , där vi utmanar oss lite extra med vikter, skivstång och hantlar . Kom och var med på detta roliga och jobbiga pass med Ann och när du är klar känner du att hela kroppen fått en genomgång.

StepStyrka (Vilar 2024)

Ylva– 50 min. Ett roligt konditionspass där Step Up brädan står i centrum.
Vi övar och repeterar olika steg på/runt/över och bredvid brädan för att sedan sättas ihop i en helhet. I mitten av passet kör vi lite varierande styrkeövningar för överkroppen innan vi avslutar med final varven med stegen på brädan. Har du aldrig provat liknande pass tidigare….GÖRT! Så kul!

Seniorträning

Funktionell Senior

Malin & Ingalill – 50 min. Vi kommer träna styrka i rörelser genom att använda kroppens alla olika lägen. Enkla härliga steg i en skön blandning till styrka, rörlighet, balans och koordination som stärker hela kroppen.

Yoga

Birgitta – 90 min. YinYoga som passar alla! Positionerna är enkla och utförs alltid liggande eller sittande. De hålls under flera minuter för att stimulera kroppens djupt liggande bindväv, ligament och inre organ. Det är viktigt att var och en efter sina förutsättningar kan göra övningen med rätt intensitet på stretchen, därför används ofta kuddar, filtar och block och eventuellt som stöd.

Kattis – 90 min Power Yoga

Lagpass

Olika instruktörer – 30 min/60 min. Spinning, Muscle Power, Core balance, Crosscamp. Passen skräddarsys efter lagens egna önskningar. I mån om plats är övriga medlemmar också välkomna! (Ring in för att boka ditt lag på ett pass)