ett friskvårdscenter i Timrå
Meny

Passbeskrivningar

Spinning

Disa – 30 min. Ett hejdundrande pass som kan innehålla en del teknik och intervaller. Blandat med igenkännande musik samt temapass så som Melodifestivalen, Eurovision och Så mycket bättre!

Ylva – 30 min. Lunchspinning. Ett härligt avbrott på lunchen där Ylva ger er massor med energi att hålla igång resten av dagen! Blandat pass med peppande musik och varierat tempo.

Ylva – 30 min. Start Upp spinning. Vi fokuserar på takten i musiken och jobbar oss upp i backen med en härlig känsla ända in i mål.

Kattis – 30 min Lunchspinning. Blandat pass med mycket glädje. Musik i alla dess former, nytt som gammalt. Allt från tunga backar till högt tempo.

Mikaela S – 30 min. Frukostspinning. Varannan Onsdag kör Mikaela en blandning av tuffa backar och även landsvägs känsla. Efteråt alltid kaffe och Macka!

Ingela – 30 min. Pulsspinning. Innan passet hämtar du ett pulsband i receptionen. Med hjälp av detta systemet från Activio kan du enkelt följa din puls, procent av maxpuls och din intensitetsnivå som projicerat på storskärm framför dig under hela passet. Ingela styr utifrån vilken pulsnivå du ska ligga på, vilket varierar under passet. Fantastiskt roligt pass som ger dig förutsättningar att pressa dig till max!

Ingela – 30 min. Frukostspinning. Vi startar upp dagen med en tidig träning i cykelsalen med både upp och nedförsbackar som väcker oss till en ny dag. Därefter bjuder vi på kaffe och macka!

Anna  – 30 min. Frukostspinning. En härlig start på morgonen med både branta och snabbare backar som får kroppen att ladda upp med ny energi för hela dagen. Endorfin-kick utlovas!

Anna  – 30 min. Tjejen som kör ALL sorts musik! Här klämmer vi in det senaste, allt från schlager till hiphop. Anna hejar på och peppar genom hela passet!

Linnea – 30 min. Här har vi en tjej som vågar blanda all sorts musik, från dansband till house. Backarna blir både snabba och tunga, Linnea hejar på hela vägen!

Ann/Linnea  – 40 min, 20 x 2. En härlig mix-spinning, med de här 2 tjejerna blir det aldrig tråkigt! Blandad musik och böljande backar. Ett spinningpass  du inte får missa!

Danspass

Zumba

Jeanette – 50  min.Ett pass som ger energi och svett ! Vi tränar till Latino musik med inslag av latinsk pop och internationella radio hitlåtar . Enkla grundsteg i varje rytm kombineras till en dans koreografi och vi varvar snabba rytmer med lugnare för att erhålla en typ av konditions och intervallträning. Vi tränar igenom hela kroppen utan att märka det eftersom det är så roligt varenda minut!

Styrkepass

Muscle Power

Ingela – 50 min. Ett renodlat styrkepass med enkla basövningar där vi mixar träningen för muskeln med ren styrka och uthållighet. Ett pass där vi stundvis uppnår en skön hög puls.

Rolf – 60  min . Ett renodlat styrkepass där vi jobbar igenom hela kroppen med hjälp av både vår egen kroppsvikt och fria vikter. Ett pass där alla anpassar nivån utifrån sin egen förmåga.

Pace

Ylva – 50 min. Stationsträning där du under passet jobbar igenom hela kroppen med enkel uppvärmning som alla kan vara med på. Konditionshöjande stationer och styrketräning med en peppande instruktör. Ylva går runt, hjälper och stöttar för att just du ska få ut det du önskar av din träning.

Challenge

Disa – 50 min. Ett utmanade pass för hela kroppen! Innehåller styrka, kondition, balans, koordination samt explosivitet där vi oftast jobbar i par. Passet är uppbyggt i block med tuffa funktionella parövningar – slag, sparkar, och singelintervaller. Utmaningen kan även vara att passet kommer att vara föränderligt och överraskande! Så ett plus om du gillar att vara flexibel och utmana kropp & knopp. Ett pass där du helt enkelt blir stark och smidig på riktigt!

Core Balance

Ingela – 25 min. Fokuserad träning på vår bål med kroppen och bollen som det viktigaste redskapet. (Kommer köras vissa Lördagar i höst)

Core

Anna  – 25 min. Under detta Core-pass kommer vi att träna kärnan i kroppen, det vill säga mage och rygg. Med en touch av funktionsträning kommer detta pass hjälpa dig att stärka dom viktiga muskelgrupperna. Vi använder oss av en tom skivstång samt matta med fokus med kroppen som vårt bästa redskap!

Funktionell Träning

Ingela – 30 min. Den senaste flugan inom styrketräning. Vi kommer att träna styrka för hela kroppen med balansrörelser genom att använda kroppens alla olika inre och yttre lägen som vi är skapta att kunna röra oss på. Vi jobbar med enkla redskap, basövningar och koordinationsövningar med kroppen som vår största utmaning. (Kommer köras vissa Lördagar i höst)

Gympa

Ylva – 50 min. Träning för hela kroppen, vi kör både kondition och styrka, rörlighet och smidighet med glädje fulla rörelser som är enkla och lätta att följa ett pass som alla kan vara med på finns ingen ålders gräns .

Upper Body

Olika instruktörer – 30 min. Ett styrkepass för hela överkroppen där vi jobbar med fria vikter, stång, matta och låda. Ett pass där även rygg och mage får en bra träning. (Kommer köras vissa Lördagar i höst)

Ass and Legs

Elin – 30 min. Här kommer all tid att läggas på rumpa och ben, ett intensivt pass där vi jobbar både med och utan vikter. Här har du en chans att lägga allt fokus på nedre delen av kroppen. Vi jobbar explosivt, statiskt och med olika sorters lyft, anpassa efter din egen förmåga. Räkna med träningsvärk många dagar efter!

Challenge H I I T

Ingela – 25 min. Ett styrkepass i mindre grupp där vi har färre övningar och fokus på styrka och kondition i smarta enkla övningar. Mer tid för vägledning, upplägg samt teknik. Ett pass som ibland mixas med träning i vårt gym .

Cross Camp

Linnea – 40 min. Ett tuffare pass där vi jobbar med styrka, kondition, explosivitet och smidighet. Ett Crossfit inspirerat pass blandat med funktionella övningar för hela kroppen.

Box

Anna L – 90 min. Man kan även göra sitt pass lite kortare och avrunda efter 50 minuter då Anna byggt passet så. Ett intervallpass med boxhandskar och mitsar som redskap. Här jobbar vi igenom hela kroppen med både styrka, kondition, slag och sparkkombinationer i ett härligt tempo, vi avslutar med 10 minuter nedvarvning och stretch. Ett riktigt powerfyllt pass med en sprudlande instruktör, medryckande musik som ger ett härligt tryck.  Kom ensam eller ta med en kompis, och ladda ordentligt med energi innan passet.  ( Kommer  köras vissa Lördagar i höst )

HIIT

Anna  – 25 min. Hög intensiv intervall träning. Vi jobbar i intervaller med 20 sekunder jobb och 10 sekunder vila. Ett helkroppspass med varierande övningar, massor med power och drag.

Seniorträning

Sentao

Jeanette – 50 min där jobbar vi med kroppen som vårt bästa redskap i lugna rörelser. Vi använder även stolen och hantlar i styrkeövningar som man enkelt anpassar efter sin egen förmåga.

Funktionell Senior

Ingela – 45 min. Vi kommer träna styrka i rörelser genom att använda kroppens alla olika lägen. Styrka, rörlighet, balans och koordination som stärker kroppen för alla vardagsbelastningar ligger i fokus.

 

Yoga

Birgitta – 90 min YinYoga som erbjuder lite i motsvarighet till Kattis pass. Passar alla och man behöver det mer en man tror!

Kattis – 90 min. En träningsform som passar alla. Ett pass där du stärker kroppen med balans och styrka i lugna rörelser samtidigt som du får en puls i övningarna kommer du ner i en skön känsla i kroppen. 

 

Lag pass

Olika instruktörer – 30 min/60 min. Spinning, Muscle Power, Core balance. Passen skräddarsys efter lagens egna önskningar. I mån om plats är övriga medlemmar också välkomna! ( Bara att ringa och boka in dig och ditt lag på ett pass som är upplagt för ert lag)